FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Ostekugler med pekannødder og tørrede tranebær

af Baha Al-Asadi i April 22, 2021

Psst… Når du bestiller for over 299 kr., sparer du 10% på hele din ordre med koden APRIL10 og vi lægger også 300 g nøddemix i din ordre 🌰

Ostekugler med pekannødder og tørrede tranebær

I denne uges opskrift skal du bruge vores søde pekannødder fra Californien og bløde, friske tørrede tranebær 🤤 Begge smager himmelsk og giver et lækkert twist til de lækre ostekugler.


Ostekuglerne er lavet på syrlig og blød gedeost blandet med kanel, pekannødder og honning 🍯 Afslutningsvis rulles de i frisk persille, pekannødder og tørrede tranebær. Du kan med fordel skifte pekannødderne ud med valnødder, mandler eller dine favorit nødder, samt skifte tranebærene ud med tørrede abrikoser eller kirsebær 🍒


Ingredienser

  • 280 g gedeost
  • 170 g naturel flødeost
  • 3 spsk honning
  • 2 tsk kanel
  • 150 g pekannødder
  • 130 g tørrede tranebær
  • 30 g frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Kom gedeost, flødeost, kanel og honning i en skål. Pisk det efterfølgende til en let og luftig konsistens.
  2. Tilføj ⅓ af pekannødderne og vend dem forsigtigt i og stil skålen til side.
  3. Hak de resterende pekannødder og persille. Kom dem på bagepapir sammen med de tørrede tranebær.
  4. Brug en isske eller spiseske til at forme små kugler ud af ostemassen og rul dem efterfølgende i tranebærblandingen.
  5. Stil ostekuglerne på køl indtil servering og drys evt. med lidt honning lige inden de serveres.
TILBAGE TIL TOPPEN