FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Bananmuffins med Valnødder

af Baha Al-Asadi i August 17, 2021

Hop weekenden i møde med de lækreste og saftigste bananmuffins med mørk chokolade og Chilenske Valnødder 🌱 Disse muffins er dejligt nemme at røre sammen og er perfekte når det skal være hurtigt og nemt.

Opskriften er lavet af denne måneds madblogger, som er Julie Marie Nielsen. Hun er opskriftudvikler og madfotograf, samt står bag Instagram profilen @juliemarieeats og hjemmesiden juliemarieeats.com. Hun brænder for at dele ud af sine opskrifter, der er fulde af smag og nemme at følge.

 

Ingredienser

Til 12 muffins

● 125 g sukker
● 115 g smør, stuetemperatur
● 2 æg
● 3 store modne bananer
● 1 tsk. vaniljeekstrakt
● 175 g mel
● 1 tsk. bagepulver
● 1/4 tsk. salt
● 75 g mørk chokolade, hakket
● 75 g valnødder, hakket

 

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175°C
  2. Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål
  3. Kom det stuetempererede smøg og sukker sammen i en skål og pisk det sammen med en røremaskine eller en håndholdt elektrisk mixer. Pisk på høj hastighed, ca. 1-2 min., så det bliver let og luftigt.
  4. På lav hastighed, tilsættes æggene et ad gangen til de er inkorporeret i dejen.
  5. Mos bananerne og kom dem i dejen sammen med vaniljeekstrakten. Pisk det i dejen til det er inkorporeret.
  6. Skrab siderne ned og tilføj melblandingen. Pisk melet i dejen på lav hastighed til inkorporeret. Det er okay, hvis der er et strejf af mel tilbage. Tilføj grofthakkede valnødder og mørk chokolade og vend det sammen i dejen.
  7. Fordel dejen i 12 muffinforme og bag i 18-20 minutter, eller indtil en indsat tandstik kommer rent ud. Overfør muffinsene til en rist for at afkøle.

Server de saftige muffins når du vil. Perfekt til eftermiddagskaffen, til fødselsdage og meget andet.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN