FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Brownie med pekan- og hasselnødder

af Baha Al-Asadi i May 12, 2021

Der er ikke noget bedre at lave en kage, som både smager fantastisk og er hurtig at lave. Denne lækre brownie er rig på chokolade og har en dejlig knas fra pekannødder og tyrkiske hasselnødder.

Opskriften er lavet af denne måneds madblogger, som er Julie Marie Nielsen. Hun er opskriftudvikler og madfotograf, samt står bag Instagram profilen @juliemarieeats og hjemmesiden juliemarieeats.com. Hun brænder for at dele ud af sine opskrifter, der er fulde af smag og nemme at følge.

 

Ingredienser

• 300 g smør
• 250 g sukker
• 150 g brun farin
• 3 æg
• 1 tsk vanilje ekstrakt
• 220 g mel
• 80 g god kakaopulver
• ½ tsk salt
• 50 g usaltede pekannødder
• 50 g tyrkiske hasselnødder - uden hinde

 

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 175°C.
2. Forbered en 20x20cm firkantet bageform med bagepapir.
3. Smelt smørret og hæld det i en skål. Tilsæt sukker, brun farin og vanilje ekstrakt. Med et piskeris, røres det sammen i ca. 30 sekunder eller indtil det samlet sig. Afslutningsvis tilsættes æggene et ad gange.
4. Rør det hele sammen indtil det er kombineret. Rør mel, kakaopulver og salt sammen i en separat skål.
5. Sigt melblandingen i den våde dej og vend det i med en dejskraber. Vend det indtil det er kombineret og der ikke er noget mel at se.
6. Sæt nogle af pecan- og hasselnødderne til side, da de skal bruges til pynt. Resten hakkes groft og foldes forsigtigt i dejen med dejskraberen.
7. Hæld dejen i den tilberede bageform og jævn dejen ud med en dejskraber. Drys med de resterende nødder og bag brownien i 35-38 min.
8. Server når den er kølet af.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN