Ingen produkter i din kurv
Til denne uges opskrift er det vores delikate intens grønne pistacienødder, der er i fokus, hvor vi sammen med vores trofaste madblogger, @innovative_foodie, ønsker at inspirere vores dejlige kunder til én af de mange anvendelsesmuligheder, denne vidunderlige råvarer rummer.
Fremgangsmåde
Riv marcipanet groft og pisk æggene et af gangen. Tilsæt sukkeret og derefter det bløde smør og pisk det til en ensartet masse. Sigt hvedemel og vend det i dejen.
Vend pistacien og bær med 1 spsk hvedemel og tilsæt dem i dejen.
Smør en bageform og vend dejen deri.
Kagen bages på 150 grader på den midterste rille i ovnen i 40 minutter. Tjek evt. med en gaffel om dejen hænger ved. Smelt chokoladen, eller hak den fint og kom på den varme kage så den smelter, og drys hakkede pistacie på toppen.
Opskrift 3 æg
150 g marcipan
100 g rørsukker
150 g blødt smør
100 g hvedemel
50 g pistacie (navnet på nødderne fra Exotic mix)
5 dl frisk (jordbær, hindbær eller blåbær)
100-150 g mørk chokolade
Månedligt samarbejde
I samarbejde med Exotic Mix, vil @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. @Innovative_foodie er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.
Desuden har @Innovative_foodie fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.