Ingen produkter i din kurv
Ingredienser til konfektmasse:
Fremgangsmåde:
Ælt marcipan og lakridssirup sammen til en sammenhængende masse.
Tril marcipanen til en rulle på ca. 6 cm. i diameter. Skær 12 runde skiver af marcipanrullen.
__
Ingredienser til chokoladeovertræk
Fremgangsmåde:
Temperer den hvide chokolade. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad ved middel varme. Vandet i gryden må ikke koge, kun simre let. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet.
Ælt marcipan sammen med pastafarve og kirsebærsauce. Form hjerter og stil dem til side.
Dyb marcipanskiverne i chokoladen, dryp af og placér dem på et fad eller bagepapir.
Pynt med lyserøde marcipanhjerter og lakridsgranulat. Stil dem på køl indtil chokoladen har sat sig.
Velbekomme og glædelig jul 🎄