FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Tørrede kirsebær - uden tilsat sukker

af Baha Al-Asadi i December 16, 2020

Ingredienser til konfektmasse:

  • 200 g. ren marcipan 
  • 1 spsk. hakket tørret kirsebær
  • 1 spsk. sød lakridssirup 

Fremgangsmåde:

Ælt marcipan og lakridssirup sammen til en sammenhængende masse. 

Tril marcipanen til en rulle på ca. 6 cm. i diameter. Skær 12 runde skiver af marcipanrullen. 

__

Ingredienser til chokoladeovertræk

  • 200 g. Callebaut hvid chokolade 
  • 50 g. marcipan farvet med 1 tsk. rød pastafarve 
  • 1-2 spsk. kirsebærsauce uden kirsebær 
  • Drys med lakrids granulat eller andet lækkert du har i skabet


Fremgangsmåde:

Temperer den hvide chokolade. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad ved middel varme. Vandet i gryden må ikke koge, kun simre let. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet.

Ælt marcipan sammen med pastafarve og kirsebærsauce. Form hjerter og stil dem til side. 

Dyb marcipanskiverne i chokoladen, dryp af og placér dem på et fad eller bagepapir.

Pynt med lyserøde marcipanhjerter og lakridsgranulat. Stil dem på køl indtil chokoladen har sat sig. 

Velbekomme og glædelig jul 🎄

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN